Voet & zo

LISANNE EEKELDER

LEEFTIJD: 32 jaar

PERSOONLIJKE INFORMATIE:

Ik ben getrouwd met Dirk en moeder van 3 kinderen. Ik woon in Lichtenvoorde. Na 7 jaar als verzorgende in de thuiszorg te hebben gewerkt wilde ik mijn droom werkelijkheid maken. Daarom ben ik in 2016 gestart met de opleiding basis pedicure en ik ben inmiddels in het bezit van een diploma. Ik ben begonnen met de opleiding medisch pedicure. Omdat ik mij graag wil blijven ontwikkelen ben ik gestart met de opleiding medisch pedicure. Ik volg deze opleiding aan het Voetkundigcentrum Doetinchem. Ook volg ik regelmatig cursussen en workshops zodat ik mijn aanbod steeds verder kan uitbreiden.

WERKTITEL: Pedicure bij Voet&Zo en mede-eigenaresse van Beauty Café
ERVARING: Pedicure. Ik ben bezig met de opleiding medisch pedicure, het onderdeel reumatische, Diabetische en overige risico voet heb ik behaald. Ik mag daarom deze voeten behandelen 
PASSIE: voeten, creatief bezig zijn, bakken en wielrennen


Nail it

Femke & Aty

PERSOONLIJKE INFORMATIE:

Aty Jurjus 

Ik ben Aty Jurjus, 29 jaar en ik woon met mijn vriend in Lichtenvoorde. Ik werk bij Kaemingk bv in Aalten op de verkoop afdeling van Zuid-Europa. Vanaf december kom ik het Beauty Café team versterken waar ik onwijs veel zin in heb. Op de vrijdagavond en wellicht een paar andere avonden in de week kun je bij mij terecht voor een mooie Shellac. Tot heel graag bij het Beauty Café:-)

Femke Tenten 

Ik ben Femke Tenten samen met mijn vriend woon ik in Groenlo. In het dagelijkse leven werk ik bij Lesli in het deco team en geef ik 2 avonden in de week sportles bij kei-fit Lichtenvoorde. Ik kom het team van Beauty Café versterken als manicure. Elke zaterdag bij mij terecht om jouw nagels te voorzien van een Shellac ! Ik heb er heel veel zin in! Hopelijk tot snel in het Beauty Café

Vriendinnen arrangement

Wil jij samen met je vriendinnen, zussen of collega’s genieten van zowel een wellness voetbehandeling als een manicure? Boek dan dit arrangement.

Wij bieden twee arrangementen aan, de welness voet & hand en de wellness voet & hand de luxe.

Bekijk de arrangementen

Neem contact op
of kom gezellig langs

Contact

Rentenierstraat 2
7131 DK Lichtenvoorde

0544 487 129
info@beautycafelichtenvoorde.nl‌