Arrangementen

In ons Beauty Café is er een mogelijkheid om te kiezen voor een arrangement. Wij bieden drie arrangementen aan:  het zwangerschaps arrangement, het welness hand & voet arrangement en het wellness hand & voet deluxe arrangement.

Wil je samen met je vriendinnen, collega’s, zussen of buurvrouwen een gezellig dagje uit? Kies dan voor wellness hand & voet of wellnes hand & voet deluxe. Femke en Lisanne maken er voor jullie  een leuke, gezellige en ontspannen dag van.

Ook bieden wij drie arrangement aan samen met Nancy Wolters van Puur Reflex. Vriendinnen arrangement, duo behandeling moeder & dochter en Beauty vrijgezellenfeest.

Wanneer je zwanger bent kun je kiezen voor een zwangerschaps arrangement. Dit kan alleen of gezellig met z’n tweeën. Omdat je voeten het een stuk zwaarder krijgen nu je zwanger bent is het belangrijk om ze goed te verzorgen. Dit arrangement bestaat uit twee verschillende dagen zodat je bijvoorbeeld in het begin van je zwangerschap kunt komen en aan het eind van je zwangerschap.

Aan jou de keuze

Een arrangement op maat? Dit kan!

Wij staan open voor nieuwe ideeën!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Arrangementen

Vriendinnen arrangement

Wil jij samen met je vriendinnen, zussen of collega’s genieten van zowel een wellness voetbehandeling als een manicure? Boek dan dit arrangement.

Wij bieden twee arrangementen aan, de welness voet & hand en de wellness voet & hand de luxe.

Bekijk de arrangementen

Neem contact op
of kom gezellig langs

Contact

Rentenierstraat 2
7131 DK Lichtenvoorde

0544 487 129
info@beautycafelichtenvoorde.nl‌