Warning: Undefined array key "post_type" in /home/beautycafelich/domains/beautycafelichtenvoorde.nl/public_html/wp-content/themes/fuze-2.7/app/Lib/Query.php on line 818

Parafinnebad

Wat is een paraffinebad?

Paraffine is een natuurlijk bestanddeel van ruwe olie en bestaat uit pure koolwaterstofverbindingen. Je kan het vergelijken met een zachte was. Voor het maken van kaarsen of theelichtjes wordt bijvoorbeeld ook vaak paraffine gebruikt.

Bij de luxe manicure wordt de paraffine zacht opgewarmd in een paraffinebad. Voor je je handen in dit warme bad dompelt, worden ze met handcrème ingemasseerd. Wanneer je je handen weer uit het bad haalt, stolt de paraffine meteen.

Je handen worden afgedekt met plastic en daar overheen gaat een zachte handschoen die de warmte moet vasthouden. Deze pakking moet een tiental minuten inwerken. Door de warme paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan. Op deze manier kan de handcrème goed intrekken. Als laatste stap verwijder ik de harde paraffine.

Na de paraffinebehandeling voelen je handen zijdezacht aan. Warme paraffine verzacht en hydrateert de opperhuid en de nagelriemen en maakt je huid elastischer. Het stimuleert de doorbloeding en verwijdert afvalstoffen en oneffenheden.

Paraffine zorgt bovendien ook voor een lichte dieptereiniging zodat je handen er verzorgt en jonger gaan uitzien.

Neem contact op
of kom gezellig langs

Contact

Rentenierstraat 2
7131 DK Lichtenvoorde

0544 487 129
info@beautycafelichtenvoorde.nl‌