“de kracht van aanraking”

Nancy Wolters

PuurReflex

Voetreflex is een natuurlijke manier van behandelen. In en onder de voet zitten reflexzones en drukpunten die in verbinding staan met je organen, spieren, gewrichten en lymfe.
Door deze zones te masseren wordt het aangeboren zelf-genezend vermogen van het lichaam geactiveerd. Het verbetert de bloed- en energie doorstroming, heeft een positieve werking op het zenuwstelsel en werkt heerlijk ontspannend. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en voedingsstoffen worden beter aangevoerd. Het kan bijdragen om klachten en pijn te verminderen of zelfs te laten verdwijnen.

Bij PuurReflex kun je terecht voor zowel lichamelijke klachten als emotionele klachten. Denk hierbij aan hoofdpijn, moeilijke stoelgang, slaapproblemen, gewrichtsklachten, menstruatie klachten, angst, onrust, overprikkeling ect. VoetreflexPlus is geschikt voor alle leeftijden, van jong tot oud ben je van harte welkom.

Tevens kun je bij PuurReflex terecht voor een heerlijke ontspannende voetreflexmassage, diverse arrangementen en cursussen gericht op voetreflexologie

Nancy Wolters

Ik ben gediplomeerd voetreflexPlus therapeut. Als voetreflextherapeut ligt mijn specialisatie rondom baby’s en kinderen. Daarnaast heb ik diverse certificaten behaald gericht op coaching.

Puur Reflex

Vriendinnen arrangement

Wil jij samen met je vriendinnen, zussen of collega’s genieten van zowel een wellness voetbehandeling als een manicure? Boek dan dit arrangement.

Wij bieden twee arrangementen aan, de welness voet & hand en de wellness voet & hand de luxe.

Bekijk de arragementen

Neem contact op
of kom gezellig langs

Contact

Rentenierstraat 23
7131 DK Lichtenvoorde

0544 487 129
info@beautycafelichtenvoorde.nl‌