“de kracht van aanraking”

Nancy Wolters

Nancy Wolters

Nancy Wolters staat voor balans, balans binnen in je zelf, balans binnen je gezin.

Wanneer we goed in onze vel zitten zijn we op het best, dan hebben we zelfvertrouwen, voelen we ons energiek en kunnen we volop genieten van het leven.

Zo werkt het ook voor je kinderen. Het kan soms zijn dat je kind of jezelf als ouder even niet zo lekker in je vel zit en/of dat je lichamelijke klachten ervaart en er maar niet van af kan komen.

Dit kan voor veel onrust zorgen binnen het gezin of voor jou als ouder.

Waarom is mijn kind zo boos? Ik ben zo moe. Ik voel zo veel onrust in mijn lijf. Mijn kind klaagt altijd over buikpijn. Mijn kind durft niet te slapen. enz

Allemaal signaaltjes dat er even iets uit balans is.

Doormiddel van voetreflex en coaching probeer ik samen met jou als ouder en/of je kind op zoek te gaan naar de juiste balans.

Tevens kun je bij Nancy Wolters terecht voor een heerlijke ontspannende voetreflexmassage, diverse arrangementen en cursussen gericht op voetreflexologie

Nancy Wolters

Ik ben gediplomeerd voetreflexPlus therapeut. Als voetreflextherapeut ligt mijn specialisatie rondom baby’s en kinderen. Daarnaast heb ik diverse certificaten behaald gericht op coaching.

Nancy Wolters voetreflex

Vriendinnen arrangement

Wil jij samen met je vriendinnen, zussen of collega’s genieten van zowel een wellness voetbehandeling als een manicure? Boek dan dit arrangement.

Wij bieden twee arrangementen aan, de welness voet & hand en de wellness voet & hand de luxe.

Bekijk de arrangementen

Neem contact op
of kom gezellig langs

Contact

Rentenierstraat 23
7131 DK Lichtenvoorde

0544 487 129
info@beautycafelichtenvoorde.nl‌