Metamorfose

Praktische informatie

Metamorfosemassage

50,-

(bij pasgeboren kom ik graag bij u aan huis)

Afspraak maken

Wat is metamorfosemassage of prenataaltherapie?

Robert St. John ontdekte de reflexpunten die corresponderen met de zwangerschap en pre – conceptie periode.

Men gaat hierbij uit van de veronderstelling dat de baby tijdens de zwangerschap bepaalde indrukken kan opdoen die invloed hebben op hem/haar. Dit kan natuurlijk zowel in positieve als in negatieve zin zijn. Deze kunnen zijn of haar overtuiging of denkwijze t.a.v. de wereld en zichzelf flink beïnvloeden.

Het ongeboren kind ervaart en beleeft vooral de emoties van de moeder mee, maar kan vaak niet begrijpen dat deze niet altijd met hem zelf te maken hebben. Het kan nog niet relativeren. Wij weten misschien dat mama verdrietig is omdat er iemand uit haar omgeving plots is overleden, maar de baby voelt alleen het verdriet, de onmacht en alle emoties die er bij komen kijken. Daardoor gebeurt het nogal eens dat de baby de gebeurtenis niet goed kan verwerken en zijn levensenergie stagneert. Dit kan ook in zijn / haar latere leven invloed hebben op zijn / haar gedrag, denkwijze en lichamelijke constitutie.

Ook kan het kind al voor de conceptie een belasting bij zich hebben bv. door vorige levens of erfelijkheid.
Bij prenataaltherapie of metamorfosemassage tracht men om d.m.v. zachte massage van een bepaalde lijn op de voeten, handen en het hoofd de levensenergie weer te laten stromen. Op die manier kan men blokkades achter zich te laten en een nieuwe start kan maken.

Hoe kunnen problemen ontstaan?

Op verschillende momenten in of zelfs al voor de zwangerschap kan er een “stress” moment of zelfs periode zijn geweest dat bij de baby spanning heeft opgeleverd.

• Tijdens de pre – conceptie periode: In vorige levens, door erfelijke patronen van de ouders,
• Tijdens de conceptie:  ongeplande/ongewenste zwangerschap, I.V.F
• Tijdens de zwangerschap: Bij gevoelens van twijfel of angst en verdriet bij de moeder, emotionele gebeurtenis tijdens de zwangerschap zoals verliezen van een dierbare. Bij gevoelens van twijfel of angst en verdriet bij de moeder. Dit kan zijn over de zwangerschap maar ook om andere dingen. Denk bv. aan eerdere miskramen (niet blij durven zijn), stress
• Tijdens de geboorte: Denk aan problemen bij moeder of kind bij de bevalling, een tangverlossing, te vroeg bevallen, traumatische bevallingen
• Tijdens de eerste levensjaren: Bv adoptie – kinderen, couveuse baby’s, veel ziekenhuisopnames in de eerste levensjaren, problemen in het gezin.

Bij een pasgeborenen wordt de metamorfosemassage gegeven op de voeten van de moeder, terwijl de baby bij moeder op haar buik ligt. De verbinding tussen moeder en kind is zo sterk dat de massage op beide een positief effect heeft.

Deze massage wordt bij u aan huis gegeven

Vriendinnen arrangement

Wil jij samen met je vriendinnen, zussen of collega’s genieten van zowel een wellness voetbehandeling als een manicure? Boek dan dit arrangement.

Wij bieden twee arrangementen aan, de welness voet & hand en de wellness voet & hand de luxe.

Bekijk de arrangementen

Neem contact op
of kom gezellig langs

Contact

Rentenierstraat 23
7131 DK Lichtenvoorde

0544 487 129
info@beautycafelichtenvoorde.nl‌