Voet & zo

LISANNE EEKELDER

LEEFTIJD: 32 jaar

PERSOONLIJKE INFORMATIE:

Ik ben getrouwd met Dirk en moeder van 3 kinderen. Ik woon in Lichtenvoorde. Na 7 jaar als verzorgende in de thuiszorg te hebben gewerkt wilde ik mijn droom werkelijkheid maken. Daarom ben ik in 2016 gestart met de opleiding basis pedicure en ik ben inmiddels in het bezit van een diploma. Ik ben begonnen met de opleiding medisch pedicure. Omdat ik mij graag wil blijven ontwikkelen ben ik gestart met de opleiding medisch pedicure. Ik volg deze opleiding aan het Voetkundigcentrum Doetinchem. Ook volg ik regelmatig cursussen en workshops zodat ik mijn aanbod steeds verder kan uitbreiden.

WERKTITEL: Pedicure bij Voet&Zo en mede-eigenaresse van Beauty Café
ERVARING: Pedicure. Ik ben bezig met de opleiding medisch pedicure, het onderdeel reumatische, Diabetische en overige risico voet heb ik behaald. Ik mag daarom deze voeten behandelen 
PASSIE: voeten, creatief bezig zijn, bakken en wielrennen


Nail it

Femke Eekelder

LEEFTIJD: 36 jaar

PERSOONLIJKE INFORMATIE:

Ik ben getrouwd met Daan en moeder van 3 kinderen. Ik woon in Duiven. Naast mijn werkzaamheden in de nagelstudio ben ik werkzaam als begeleider in de jeugdhulpverlening. In september 2017 ben ik gestart met de opleiding tot alround Nagelstylist aan het gelders opleidings instituut in Arnhem. Deze opleiding is een erkende opleiding die voldoet aan de eisen van het Nagelgilde (Nederlandse vereniging van nagelstylisten). Inmiddels heb ik zowel het Manicure theorie als praktijk examen met goed resultaat behaald. In juni zal ik ook de acryl, gel en nailart examens afronden en zal mijn diploma tot nagelstylist behaald zijn.


WERKTITEL: Nagelstylist bij Nail it en mede-eigenaresse van Beauty Café
ERVARING: startend als nagelstylist. Hierdoor heel erg gedreven en leergierig. Middels het volgen van verschillende cursussen en workshops wil ik vernieuwend zijn en blijven
PASSIE: Creatief bezig zijn,interieur, koken en bakken

Vriendinnen arrangement

Wil jij samen met je vriendinnen, zussen of collega’s genieten van zowel een wellness voetbehandeling als een manicure? Boek dan dit arrangement.

Wij bieden twee arrangementen aan, de welness voet & hand en de wellness voet & hand de luxe.

Bekijk de arragementen

Neem contact op
of kom gezellig langs

Contact

Rentenierstraat 23
7131 DK Lichtenvoorde

0544 487 129
info@beautycafelichtenvoorde.nl‌